ده تا علامت کم توانی ذهنی در کودکان
[ad_1]
یک – تأخیر در رشد گفتار و زبان: کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است دشواری در یادگیری و استفاده از زبان مناسب داشته باشند.
دو- حافظه ضعیف: کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است دشواری در به خاطر سپردن اطلاعات یا یادگیری داشته باشند.
سه – کودکان با کم توانی ذهنی دشواری در حل مسائل و تصمیمگیری دارند .
چهار- کودکان با کم توانی ذهنی مهارتهای اجتماعی ضعیف دارند و ممکن است دشواری در تعامل با دیگران، پیدا کردن دوستان جدید یا درک نشانههای اجتماعی داشته باشند.
پنج – مشکلات رفتاری: کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است رفتارهای چالشبرانگیزی مانند خشونت، خودآسیبی یا نوبتهای عصبی داشته باشند.
شش – تأخیر در رشد حرکات: کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است دشواری در حرکات کلی مانند راه رفتن و دویدن یا حرکات دقیق مانند نوشتن و طراحی داشته باشند.
هفت – مشکلات یادگیری: کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است در مهارتهای آکادمیکی مانند خواندن، نوشتن یا ریاضی دچار مشکل باشند.
هشت – مشکلات توجه و تمرکز : کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است دشواری در تمرکز و پایداری بر روی کارها داشته باشند.
نه – بیشفعالی: برخی کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است بسیار فعال باشند و دشواری در نشستن به آرامی یا آرام کردن خود داشته باشند.
ده – مشکلات پردازش حسی: کودکان با کم توانی ذهنی ممکن است دشواری در پردازش اطلاعات حسی مانند لمس، صدا یا نور داشته باشند.
نویسنده سیاوش عطایی آسیب شناس گفتار و زبان – روانشناس
تعریف اختلالات در یادگیری
برای دیدن فیلم درمان اختلالات یادگیری ، کلیک کنید
یکی از روشهای مهم در درمان کودکان دچار اوتیسم است که به دلیل جذابیت و مفید بودن برای کودکان مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه، ده تکنیک در بازی درمانی کودکان دچار اوتیسم را برای شما شرح میدهیم:
1. ارائه ابزار بازی: بازی با ابزار مناسب میتواند کمک بسیاری به کودک داشته باشد. ابزار بازی باید به گونهای باشد که به کودک امکان تعامل با آن و احساس رضایت و خوشایندی را بدهد.
2. ایجاد فضای امن: فضای امن برای کودک بسیار مهم است تا به راحتی و بدون ترس و استرس در فعالیتهای درمانی شرکت کند. برای این منظور، میتوانید از روشهایی مانند ساخت چادر یا محوطهای برای بازی استفاده کنید. 3. ارائه مسئله محور: در بازی درمانی کودکان دچار اوتیسم میتوانید به صورت مسئله محور عمل کنید و با کمک بازی و ابزارهای مناسب به حل مشکلات کودک کمک کنید.
4. ارائه تمرینات شناختی: تمرینات شناختی میتواند به کودک کمک کند تا بهتر با مشکلاتش مقابله کند. برای این منظور، میتوانید از تمرینات شناختی مانند تمرینات تمرکز و توجه استفاده کنید.
5. ارائه تمرینات حرکتی: تمرینات حرکتی نیز میتواند برای کودکان دچار اوتیسم مفید باشد. با توجه به نیازهای فردی کودک، میتوانید تمرینات حرکتی خاصی را برای کودک انتخاب کنید.
6. ارائه تمرینات ارتباطی
8. بازی در گروه: بازی در گروه میتواند به کودک کمک کند که مهارتهای اجتماعی خود را تقویت کند. بازی در گروه همچنین میتواند به کودک کمک کند تا با دیگران به خوبی ارتباط برقرار کند.
[ad_2]
منبع
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.